Gör en trygg affär på ett enkelt sätt

Sälja BIL

När du ska köpa en begagnad bil är det mycket att tänka på. Vad är bilen egentligen värd? Hur mycket kan man pruta? Vad kostar bilen mig per månad. Se till att bilköpet blir en bra bilaffär för dig. Vi ger dig tips på vägen! Se till att bilköpet blir en bra affär! Vi ger dig 9 heta tips på vägen.

VÄRDERING

Din bil testas och värderas av vår personal. Sedan kommer vi tillsammans överens om ett marknadsmässigt försäljningspris och upprättar ett Försäljningsavtal. Här är det tydligt angivet den fasta summa du kommer att få vid försäljning. Vi får nycklar och handlingar.

REKONDITIONERING

Vi går igenom bilens alla funktioner och historik för att kunna ge en ärlig bild av bilens skick till den potentiella köparen.

FOTOGRAFERING

Vi tar högupplösta fotografier på din bil, så att den ser attraktiv och tilltalande ut i annonserna.

MARKNADSFÖRING

Vi marknadsför din bil via våra väl inarbetade kanaler på internet och ställer den i vår utställningshall med flera hundra besökande kunder varje vecka.

KUNDVISNINGAR

Vi tar hand om alla intressenter. Vi visar upp bilen och svarar på alla frågor. Du slipper alla diskussioner om skick och pris samt möten.

FÖRSÄLJNING

Vi sköter hela affären som avtalsskrivning, garantier, finansieringar och leverans. När detta är klart får du dina pengar. Enkelt, tryggt och smidigt för dig och den som köper din bil. Ring, maila eller kom förbi på en kopp kaffe, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig i din bilaffär.

Vi säljer gärna din bil!

Vi sköter hela affären som avtalsskrivning, garantier, finansieringar och leverans

Skriv in uppgifter om dig och din bil, och tryck sedan på skicka
Våra inköpare återkopplar inom kort!

Fyll i formuläret nedan

Adress

Ritarslingan 24
187 66 Täby

Ring Oss

+46 (0) 8 3003 52

Email

info@larssonsbilkonsult.se